Цветанов: Няма опростяване на лихви, няма безплатно здравеопазване. Високите пенсии струват пари на данъкоплатеца

„Kогато има силна местна власт, стабилна страна и работещо правителство, могат да се случват реални неща за общините. Ние винаги изпълняваме поетите ангажименти. България повече от всякога се нуждае да бъде част от обединена Европа, защото не трябва да се отклоняваме от пътя си на развитие“.

Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов по време на среща с жители на Вълчи дол, съобщиха от пресцентъра на партията.

„Най-важното е хората да не се подвеждат по тезите на опонентите ни от БСП. Този филм вече го гледахме през 1995-96 г. Няма опростяване на лихви, няма безплатно здравеопазване. Високите пенсии струват пари на данъкоплатеца. Казват, че ще спрат Националната програма за енергийна ефективност – но тази политика е пряко насочена към хората и тя е полезна за тях. Програмата трябва да бъде продължена. За ГЕРБ управлението е отговорност“, подчерта Цветанов.

„С общи усилия преобразихме област Варна. Има ли перспектива за Варна, има перспектива и за региона. Всички трябва да гласуваме с номер 11 в бюлетината, защото ГЕРБ дава реални решения за община Вълчи дол“, заяви Цветан Цветанов.

„Най-важното за община Вълчи дол е да направим обходния път на града. Поемаме ангажимент да направим всичко възможно проектът за ремонт на централната градска част да бъде одобрен и финансиран. Важно за общината е изграждането на Дневен център за възрастни хора. Друг важен важен приоритет за общината е развитието на земеделието. Важно е да вървим напред и да не допускаме страната ни тръгне назад. Всичко е в наши ръце“, подчерта водачът на листата на ГЕРБ-Варна Лиляна Павлова.