Цветанов: Президентът дестабилизира страната. Той и БСП са едно цяло

Президентът дестабилизира страната. Той и БСП са едно цяло.

Това каза Цветан Цветанов по БТВ.

Никой не залага БСП да бъде алтернатива на бъдещо управление. Нашата политика е за дългосрочно развитие на страната. Какво направи президентът в Свищов-каза, че иска да се види само с кмета. Отказа да разговаря с депутатите. Когато се изолираш от участие в политически дебат, значи искаш да затвориш темата, уточни той.

Уважавам Волен Сидеров, Валери Симеонов, Краси Кракачанов. Всяка една от партиите има своя идентичност и е различна. В момента нямаме никакви различия. Всички сме участвали активно в дебата за състава на правителството, допълни той по повод напрежението между Сидеров и Симеонов. Не искам да коментирам техни думи и изказвания. По-добре е да има някакви търкания и разминавания в коалицията, защото така показваме, че тя не е подвластна на нито една партия от нея. Най-важното е, че сме заедно и изпълняваме обещанията, които сме поели. Нормално е да има различия, но важното е, че изпълняваме управленската си програма“, заяви Цветанов.

Както обичайно Цветанов 20 пъти повтори думата стабилност, гарант от управлението на ГЕРБ. Скъса се да хвали Бойко Борисов. Обясни, че посещава региона Велико Търново, от който е избран, два пъти на два месеца.

Източник: Фрог нюз