Цветанов: Трябва да се сложи край на популизма и липсата на отговори на неудобните въпроси

„Трябва да се сложи край на популизма и липсата на отговори на неудобните въпроси“.

Това заяви председателят на Републиканци за България Цветан Цветанов, който заедно със заместника си Павел Вълнев проведоха работна среща в офиса на партията в район „Люлин“.

„Много мотивиращо е да видиш хора на различна възраст, с различни професии, които са част от Републиканци за България и заявяват позицията си за реалната промяна в страната, в която трябва да бъдат изградени ясни правила за политиките, с видими резултати и да се сложи край на популизма и липсата на отговори на неудобните въпроси“, заяви председателят на партията, пише „Евроком“.

Павел Вълнев сподели разочарованието на българите живеещи в чужбина от липса на адекватна политика на правителството спрямо тях, за високомерието и обричането на невъзможност на над 2 млн. българи да не гласуват на предстоящите избори. „Нека да не забравяме, че и те са български граждани и също са част от нашата Родина България“, каза зам.-председателят на партията.

Цветанов и Вълнев дадоха висока оценка за работата на Деян Нинов, че успешно реализира младежките политики свързани със спорта и децата в район „Люлин“, както и за добре свършената организационна работа в лицето на временния областен координатор за София-град Петко Чамов.