Цветанов убедено вярва във всичко, което му се каже във и от Вашингтон, защото толкова са му гънките!

И ЦРУ се хвърли да вади от батака жалките си колеги от МИ-6, външното разузнаване на Великобритания.

Най-вероятно това управление или МИ-5, скроиха номера с отравянето на треторазрядния бивш руски разузнавач и предател Скрипал.

И ЦРУ съчини – два месеца след жалкия сценарий на англичаните, че специална „бойна група” била пратена да ликвидира един на никому ненужен, изстискан, лишен от информация бивш човек на ГРУ – руското военно разузнаване! Сами си правете сметката – той е арестуван през 2005 година, съден и лежал в руски затвор повече от две години и разменен. Ами той вече 13 години си няма хабер от военните схеми на разузнаване.

Каквото е знаел, англичаните са го изстискали, а ако са искали да го убиват руснаците – две години малко време ли е?

Дори да не го убиват – една атака с психотропни медикаменти и става нещо като Мунчо на Вазов.

Това „откритие” за бойната група ЦРУ да го пробутва на Цветан Цветанов – той убедено вярва във всичко, което му се каже във и от Вашингтон. Хич не го интересуват доказателства. И е прав – като имаше доказателства срещу него, като беше осъден на две инстанции, какво стана – третата го оправда и сега се перчи в парламента. Та ето защо не му трябват на страстния евроатлантик Цецко доказателства? Дори да му кажат ,че от Москва са пратили цяла дивизия да трепе този нещастник Скрипал – пак ще вярва! Какво да се прави – толкова са му гънките!

Стефан Северин, Поглед.инфо