Цветанов: Всички трябва да застанем твърдо зад Фандъкова и зад видимите резултати от работата й

Изборите за Европейски парламент догодина ще бъдат политически тест за ГЕРБ преди местния вот.

Това заяви председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов пред 700 членове и симпатизанти на ГЕРБ-София.

Всички те изгледаха спектакъла „Царицата на Чардаша“ в Националния музикален театър „Стефан Македонски“.

Възможността да се насладят на легендарната оперета бе осигурена от народните представители от ГЕРБ-София и от общинските съветници от ГЕРБ в СОС, съобщиха от пресцентъра на партията.

„Очертава се 2019 година да бъде ключова. На изборите за членове на Европейския парламент през май трябва да подкрепим кандидатите на ГЕРБ за евродепутати, нашето европейско политическо семейство ЕНП, както и водещия кандидат на ЕНП за председател на ЕК Манфред Вебер“, заяви Цветан Цветанов.

„Той допълни, че през есента на същата година предстои и местен вот, който също няма да бъде лек.“ – гласи дословно прессъобщението на ГЕРБ.

Към кмета Йорданка Фандъкова напоследък се изляха много тежки и безпринципни нападки. Ето защо ние всички трябва да застанем твърдо зад нея и зад видимите резултати от работата й, призовава Цветанов.

„Когато работим заедно и сме сплотени, няма непреодолими препятствия и непостижими цели. През годините доказахме, че в София сме добър екип и вярвам, че това пряко личи от резултатите от нашата дейност“, подчерта от своя страна Фандъкова и благодари на цялата софийска структура на ГЕРБ за подкрепата.

Източник: Епицентър.бг