Цветанов възхвали ГЕРБ: Хората виждат коя е партията, която работи в интерес на гражданите

Готови сме с почти всички кандидати за кметове за изборите догодина.

В диалог сме със структурите ни в цялата страна Ще изненадаме БСП.

Хората виждат коя е партията, която работи в интерес на гражданите. Това коментира пред журналисти в Благоевград заместник-председателят на ГЕРБ и председател на парламентарната група на партията Цветан Цветанов.

Днес Цветанов ще проведе поредица от срещи с общинските ръководства на ГЕРБ в област Благоевград.

„Политиката на БСП за конфронтиране не е добра за страната, затова не е изненада, че социологически проучвания, направени по поръчка на ГЕРБ, ни дават преднина с над 4% пред БСП“, отбеляза председателят на парламентарната група на ГЕРБ.

Цветан Цветанов посочи, че в момента бежанският натиск по границата с Турция е нулев и изтъкна, че една от причините за това е непрекъснатият политически диалог и съвместни усилия между премиера Борисов, министър-председателя на Гърция Алексис Ципрас и турския президент Реджеп Ердоган. „Гаранция за стабилността и сигурността в региона е поставеният от Българското председателство акцент върху Западните Балкани. Това ще гарантира добра комуникация между правителствата, добри междусъседски отношения и разбирателство между хората”, коментира Цветан Цветанов.

Заместник-председателят на ГЕРБ бе категоричен, че кметът на Благоевград д-р Атанас е променил облика на града след като се е възползвал отлично от Националната програма за енергийна ефективност. „Управленските мандати на Камбитов доказват, че ПП ГЕРБ е направила добър избор и затова Благоевград не трябва да мисли за друга кандидатура за кмет за предстоящите местни избори“, подчерта Цветанов.

Източник: Епицентър.бг