Цветанов: За ГЕРБ няма второ място. ГЕРБ е единна и силна. ГЕРБ е най-добрата организационна структура като партиен живот в България

Нашите опоненти ще представят фалшиви новини, защото нямат нашите успехи!

За ГЕРБ втори в предизборна надпревара не трябва да чува никого, за ГЕРБ няма второ място.

ГЕРБ е единна и силна, защото имаме признат лидер като премиера Бойко Борисов.

Това заяви в словото си на форума на ГЕРБ в НДК вторият човек в партията Цветан Цветанов.

С лидерството на премиера Борисов успяхме да достигнем до всички европейски граждани по време на европредседателството, изтъкна той.

Председателят на БСП няма никаква градивност, а само лични нападки и фалшиви новини, каза Цветанов, без да спомене нито БСП, нито Нинова поименно.

„Опонентите ни ще бъдат безкомпромисни в представянето на фалшиви новини, да манипулират обществото. Когато са имали възможност да управляват, не могат да представят видимите резултати, които ГЕРБ представя през последните 10 години“, каза Цветанов. „Много е важно всеки да разбере възможността и отговорността, която носи, във връзка с предстоящите европейски и местни избори“, се обърна той към политическия актив на ГЕРБ.

Не подценявайте нито един проблем, защото той може да стане национален, няма смисъл да даваме повод за фалшиви новини и за атаки към ГЕРБ, нахъсваше актива на ГЕРБ Цветанов.

Цветан Цветанов показа картата на България, „посиняла“ от победите на партията на местните избори през 2015 г. Според него ГЕРБ може да спечели още повече общини наесен.

Според Цветанов по време на кампанията ГЕРБ трябва да покаже постиженията си в управлението, защото опонентите им не виждат това, а разпространяват фалшиви новини.

На 12 февруари във Велико Търново ще стартира платформа за граждански диалог, обяви Цветанов. Искаме да покажем, че това е силата на ГЕРБ – когато работим ръка за ръка, изтъкна той.

След Старата столица, такива форуми ще се проведат и в останалите области.

„Платформата за граждански диалог ще стартира от 12 февруари, от Аулата на Великотърновския университет. Искаме да покажем, че това е силата на ГЕРБ – когато всички работим заедно, „ръка за ръка“. Трябва да има граждански диалог и за регионална политика. ГЕРБ направи така, че да има свързаност. Какво предлагаха БСП-нима предлагаха магистрали, които изградиха?“, попита Цветанов.

Европа – нашият дом, това ще покажем по време на кампанията, изтъква вторият човек в ГЕРБ.

„ГЕРБ е най-добрата организационна структура като партиен живот в България. Най-добрата платформа за решаване на проблемите в регионите“, изтъкна зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов на Национална предизборна среща на партията.

Източник: Епицентър.бг