Учебник по Родинознание стана любим на българчетата в чужбина

Историкът Костадин Костадинов публикува в своя Фейсбук профил, че по-голяма част от втория тираж на учебника по Родинознание е вече пристигнал при българчетата в чужбина.

„Учебниците, които пратих за българското училище „Иван Вазов“ в гр. Арма, Северна Ирландия, вече са при учениците. Получи се така, че по-голямата част от втория тираж на учебника по Родинознание отиде при българите в чужбина. Надявам се да им е полезен, но все пак искрено се надявам и работя за това един ден нашите емигранти отново да се завърнат в Родината. На българите мястото ни е по българските земи, а не в далечни държави, където българчетата бавно, но сигурно, да се превръщат в чужденци!“, обяви Костадин Костадинов.

През миналата година той публикува учебник по Родинознание, който е за 1-4 клас. Учебникът представя истинската и автентична българска история, а не обработената такава, която се изучава в българските училища и е съобразена с фалшивите европейски ценности.

Учебникът се разпространява безплатно, като той може да бъде отпечатан или свален безплатно от сайта на Костадин Костадинов – виж тук

„Моля, не ме питайте колко струва – учебникът е безплатен! Бъдещето на България и нашите деца струва повече от всичко!“, каза Костадин Костадинов.