Уикилийкс: Ватиканът знае за съществуването на извънземни и контактува с тях

Уикилийкс публикуваха на сайта си имейли, които показват, че Ватиканът знае за съществуването на извънземни същества и още по-интересното, че дори и контактуват с тях, предаде bTV.

Публикуваните имейли на сайта на Уикилийкс съдържат кореспонденцията между бившия американски астронавт от Аполо 14 Едгър Мичъл и досегашният съветник на американския президент Барак Обама – Джон Подеста.

Имейлите са от 2015 година, когато Едгър Мичъл е поискал спешна среща с Джон Подеста, за да обсъдят разкриването на извънземни същества от правителството на САЩ. В разговора си са обсъдили също и „енергията от нулева точка“, която според конспиративните теории се нарича още и „безплатната енергия“, понеже би задоволила енергийните потребности на цялата планета. Тази теория за „енергията от нулева точка“ обаче се пази в дълбока тайна, понеже би сринала петролната индустрия, а оттам и да пострада много глобалната икономика водена от световните енергийни монополи.

Къде е замесен Ватиканът?

В един от имейлите на астронавта Едгър Мичъл се споменава, че на срещата му с Джон Подеста ще присъства и негов колега, който има доказателства, че Ватиканът знае за извънземните и още по-шокиращото, че си комуникира с тях. В друг имейл изпратен от Едгър Мичъл се споменава, че извънземните са приятелски настроени и помагат на хората да усвоят енергията от нулева точка. В имейла се съдържа и следното изречение: „Те (извънземните) няма да толерират военно насилие както на Земята, така и в Космоса“.

Джон Подеста критикува управлението на президента Барак Обама, че не е разкрило информацията за съществуването на извънземни. Обаче Джон Подеста не е свързан само с управлението на Барак Обама, но и с това на Бил Клинтън. Тогава Джон Подеста е бил главен съветник на Бил Клинтън и е бил пряко свързан с инициативата на Лорънс Рокфелер по разкриването на извънземни от американското правителство.

Джон Подеста призовава правителството на САЩ да разбули тайната за извънземните.

„Време е да кажем истината за извънземния живот. Според мен американският народ има сила да приеме този факт“, коментира Джон Подеста

Все още няма официална реакция на Ватикана относно публикуваните имейли от Уикилйкс.