Ултиматум до позорните общински съветници в Копривщица: Имате 24 ч. да отмените решението си, иначе тръгвам към вас

Ако тези позорни общински съветници, предатели и продажни шушумиги, не отменят решението си, с което искат да направят Копривщица – казино и порно резерват, до 24 часа ще вдигна IV РЕВОЛЮЦИОНЕН ОКРЪГ НА КРАК!

Имате кратки срокове и тръгвам за Копривщица и изобщо не ме интересува кой е бизнесменът, който има интерес от това!

Духовното и културното наследство, историческата памет, имат приоритет над бизнеса. Държавата да вземе незабавно адекватни мерки. Културното наследство да бъде запазено и гражданите да са доволни.

„Къде се целят само: В сърцето на Възрожденска България! Българи! Дойде времето да се надигнем като единен народ! Поколенията няма да ни простят!“

Цвета Кирилова, Сдружение Азбукари

Ако това стане, не революция, ами нашествие трябва, щото те прекалиха! Как е възможно до такава степен да си загубиш родовата памет, че да мислиш само за кюфтета, барбекю и застройки /застроена площ, не застройка за супа/!

Този господин след като е родом от Копривщица със сигурност е правнук на някой четник и революционер, освен, ако не е заселник от Беломорска Тракия! Е, ако приемем хипотезата, че е правнук на четници, то къде му се е загубила родовата памет и родословната носталгия! Не искам да вярвам, че ги е загубил в каймата за кюфтетата! Отвратително е!

А тези хубавци – общинските са безмозъчни и продажни твари, които трябва да изчезнат веднагически от тези столчета! КОПРИВЩИЦА Е СВЕТИНЯ, ало,о,о, управляващите и бизнесменчетата, чувате ли, ТОВА Е ГРАД СВЕТИНЯ и никой няма право да я докосва! За първи път стъпих в това градче, когато бях ученичка – тогава обикаляхме България /сега няма такива екскурзии, за съжаление/, та тогава видях тази красота с тези уникални къщи – музеи и бях очарована! След години пак бях в този град, от киното – снимайки филм – беше прекрасно и не мога да повярвам, че всички институции начело с културното м-во, барабар с президент, вице президент и всички българи ще допуснат този град да се превърне в бетон! Това е недопустимо и на секундата трябва да се вземат мерки и теглилки това да не се случва! Размърдайте се, управляващи, щото народа ще се вдигне! Бог с нас!

Теодора БГ, Фейсбук