Управлявани сме от шайка гербаджийски престъпници с шумкарски корени, зад които стоят чужди агентури, и чуждо финансиране от ЕС

Непоносима е гледката на радостните брюкселски педер-бюрократи – унищожителите на Европа, как се радват на своята грозна креатура – бате Бойко, комунистът-мутра – унищожителят на България.

Колко им е мил, колко им е сладък, колко парички на него и неговите кучета ще дадат, само и само България да продължи да бъде мъртва държава, която не им се пречка в краката…

България я чака отечественофронтовско правителство – шайка местни гербаджийски престъпници с шумкарски корени, зад които стоят чужди военни бази и чужда агентура, и чуждо финансиране от ЕС, иначе са кръгла нула, ще привлекат при себе си безпринципни службогонци, които се страхуват да се борят и просто искат да уредят живота си.

Най ме боли за ВМРО – вместо в добрите стари македонски традиции да извършат атентат срещу Б.Борисов и да отърват народа си от вампирясалото копие на Т.Живков, те ще му служат като министри.

Но нека лъсне цялата грозна истина за така наречената опозиция – „лява“, „дясна“ и „патриотична“ – подобия на казионните БЗНС-та от комунистическото време.

Нека падението стигне дъното! Нека паднат всички карти! Нека! Борбата за освобождението на България продължава!

Елена Ваташка, Фейсбук