Управляващата хунта се готвят за нов грабеж, искат да отмъкнат над 10 млрд. лв. от нас

Колосален грабеж ни подготвя управляващата коалиция ГЕРБ-Обединени патриоти.

Стойноста на грабежа ще надхвърли многократно парите, които трябваше да платим за пладнешкия обир свързан с КТБ.

Този път целта е над 10 милиарда лева .

Пари на гражданите вложени в частните пенсионни фондове. Пари, които са сто процента частна собственост на близо четири милиона български граждани. Всичко това предстои да се осъществи чрез внесения от правителството законопроект за изменение и допълнение на Кодекса за социално осигуряване.

Законопроектът е внесен на емблематичната за българите дата 18 юли.
Цинизма е пълен-докато българите честваха 180 години от рождението на Апостола на свободата – Васил Левски, политическата мафия вкара в ход ограбването на народа ,както се казва по закон.У нас мафията винаги ни краде по закон.

Цинизма този път е неизмерим защото се посяга върху парите на хората спестявани за техните старини.

Подобен опит ГЕРБ опита още в 43-то Народно събрание, но тогава депутати в лицето на Димитър Байрактаров, Георги Ковачев и техни колеги от реформаторския блок успяха да спрат планирания грабеж. Днес нито един от изброените по-горе не е депутат и на практика няма кой да защити интереса на българските граждани.
Послушните депутати ще натиснат покорно копченцето за гласуване и по този начин ще узаконят грабежа на народа. Странно мълчание демонстрира опозицията в лицето на БСП.

Припомняме, че Корнелия Нинова беше председател на нарочно създадена комисия за проверка на частните пенсионни фондове и тя най-добре знае,че парите в тези фондове са най – добре управляваните пари, които носят сериозна доходност на българските граждани.

Със сигурност предстои да се прочуем с грабежа на 21 век организиран от политическата мафия в България!

Източник: IBTnews.bg