Управляващите са уплашени, че повече няма да се доближат до властта и се поддават на натиска на народа

Започнаха да се поддават на натиска на народа!

Определено си личи , че са уплашени, че повече няма да се доближат до властта!

Така и трябва! В момента се опитват по всякакъв начин да тушират недоволството… смъкнаха цените на горивата и то доста главоломно! Дадоха оставката на УЖ вице премиера, който УЖ държал правителството да не се разпадне!

Предполагам , че следващата стъпка е да върнат закона за данъците…може би да обмислят таван на обещетенията…та дори и имам някакво такова интересно чувство, че ще върнат коледните си бонуси в полза на пенсионерите!( незнам защо, но просто имам такова усещане, че ако нещата ескалират още ще прибегнат и до тази маниполация)!

Едно обаче е сигурно и то е че са уплашени!

Точно…трябва да бъдат..и то много уплашени трябва да бъдат, защото веднъж слезнат ли…няма да се върнат отново и те го знаят много добре! Сега е момента, които трябва да се използва! И да се направи промяната веднъж завинаги!

Трябва да се свика Велико Народно Събрание…и да се разпилее тази система веднъж и завинаги! Не заслужават да се спира до тук!

Трябва да се продължава докато не се смени системата..не лицата в нея! Не просто Оставка! А съд и конфискуване на всичко придобито по времето на пребиваването в политиката…доказване на всяко имущество и конфискация на всичко, което не може да се докаже!

Сега е времето да поискаме това което си е наше по право!

Илиян Ангелов, Фейсбук