Управляват ни мутри и престъпници за които вашите деца са просто досаден проблем

До майките на деца с увреждания.

Респект!

Имате моята и на БОЕЦ подкрепа. Всеки човек има право да се бори за достоен живот, за свобода, за справедливост, за децата си. И не ни се махайте от главите, напротив. Проглушете ни, събудете ни! Разбираме добре какво искате, но Той не ви разбира.

Премиера вижда в действията ви само заплаха за собствената си власт и параноята му го кара да реагира като страхливец, обвинявайки ви в някакви политически поръчки. А вие просто искате да защитите децата си и да се преборите с бездушието и некадърността на управниците ни. Не искате пари, а индивидуална оценка на нуждите на децата ви. Както всеки родител се опитвате да осигурите по добър живот на децата си. Но няма кой да ви чуе. Да бяха децата ви лъвчета, крави, теленца или кончета, щяха да ви чуят, ама те са човешки деца имали нещастието да се родят в държавата на мафията. След 6 години протести, Борисов разбра само , че искате 300 милиона.

Толкова разбра. Но това , което искате вие, вече го има, но не и за вашите деца. В закона и наредбата регламентиращи дейността на НСО се казва, че „службата извършва индивидуална оценка и преценка за нуждите от действия за осигуряване на персонална защита на поставени в риск лица от национално значение“. Такава „индивидуална оценка“ е извършена за Пеевски и за Доган и държавата харчи по 2.4 милиона лева всяка година за всеки един от тях за осигуряване на личната му безопасност. И за Борисов така, и за Цацаров така, и за Караянчева така… Но ТЕ са от „национално заначение“, а нашите деца не са. На година охраната на Пеевски „изяжда“ пенсиите на ДЕВЕТСТОТИН ДЕЦА с увреждания за цяла година. На вашите деца. А отговор на въпроса, защо няма кой да ви чуе е следният – защото ни управлява мафия. Управляват ни мутри и престъпници за които вашите деца са просто досаден проблем. Мафията никога не се е погрижила за никого освен за себе си. А битката срещу мафията е наша обща битка.

Най важната битка.

Първо трябва да отстраним мафията от властта, после ще решим всички останали проблеми. И знаете ли, няма наши и ваши деца. Всички деца са нашите деца. В държавата на мафията майките на деца с увреждания са обречени цял живот да се грижат за тях, а майките на деца без увреждания са обречени да загубят и да се разделят децата си, защото те бягат в чужбина. Бягат от зверската корупция, мизерията и отчаянието. . Не знам коя мъка е по голяма. Но знам решението – да отстаним от властта злото, което превърна държавата ни кочина, а децата ни в жертви и бежанци в собствената си родина. И да си върнем и подредим държавата и да я превърнем в дом за децата си.

Поклон пред куража и силата на българските майки!

Лидерът на БОЕЦ Георги Борисов Георгиев, Фейсбук