Управляват ни престъпници, които са метастази в тялото българско

Видяхте как работи системата на мафията! Година преди тези избори, по всички телевизии, активно започнаха да се появяват нови коментатори. Симпатични лица, някои от тях накичени с академични звания и титли. Целта беше да се създаде усещане за апокалиптично положение в държавата, а избраните публични образи да бъдат носители на разобличаването.

Впрочем, ако изследвате в дълбочина поведението на подобни лица ще видите, че те никога не се конфронтираха открито с властта и не са понесли никаква реална лична тежест от подобни битки. Те бяха обикновени, ниско разрядни артисти с договорен бюджет и предварителни анекси за участие в новата политическа схема.

В крайна сметка Борисов подаде оставка, следствие не само на вътрешни процеси. „Новите лица“, без нито едно изключение, заеха министерските си и много други постове, а на практика разобличаване на мафиотската същност на управлението на държавата няма. Няма и да има, защото същото задкулисие, което създаде холограмата- Борисов, днес я заменя с другата холограма- Корни.

Корни е абсолютен банкянски прототип в женски дрехи и сами виждате, че електоратът на БСП я възприе твърде бързо и твърде лековато. Причината е, че имаше спешна нужда от ново лице и тази нужда беше успешно експлоатирана. Днес, самите социалисти не го разбират, заслепени от обещания за лично и обществено благо. Утрешния ден не ги интересува, защото искат да консумират днес. Същата слепота, каквато може да намерите в изобилие и от дясната страна на политическата барикада.

Сметката е чиста. Пито-платено! Всички са с чисти ръце и чисто съдебно минало.

Проблемът за България, обаче, остава. И той се знае от целия свят и всички започват да ни обръщат гръб. А истинската причина е, че ни управляват престъпници, които са метастази в тялото българско и не само. Те са блокирали всички възможности на държавната имунна система да бъдат преследвани от закона и осъдени ефективно, за извършени престъпления срещу държавата и гражданите. И не само те, а и едни други лица, които стоят в дълбока сянка и вие никога не сте виждали.

Изходът е само един – да бъдат изоставени и оплетени, не без малко помощ отвън и отвътре, в собствените им престъпни игри, за да стигнем до истинския политически и престъпен Гордиев възел. Сами знаете, че той не се разплита, а се разсича…

Николай Марков, Фейсбук