Уважаема другарко Кунева, всяко дете, което влиза в българско училище е българско дете!

Успяха да ме ядосат! Започва секретна операция “ $ Кунева Off “

Уважаема другарко Кунева, уважаеми другари от Реформаторски Блок! Не се изисква полагане на големи усилия, за да разберете, че всяко дете, което влиза в българско училище е българско дете! То е рожба на майка България и с встъпването си в живота, трябва да знае, че има отговорност към тази страна.

Лоша хигиена е, когато не друг, а именно министъра на образованието ги задължава да се вписват в списъци като българчета, циганчета, турчета, еврейчета, арменчета и прочее, за да получават финансово стимулиране по етнически признак.

Ако ще има такъв стимул, той трябва да бъде за всички български ученици, независимо от етническата му група, вероизповедание и местожителство. В противен случай излиза, че именно министерство на образованието разделя, при това в писмена форма, по дискриминационен признак.

Много се надявам Българския Хелзински Комитет, състоящ се от военнизирани български комунистически другари, да влезе в ролята си и да защити правата на всички български ученици.

Ако няма разбиране и решения по написаното по-горе, започва гестаповско почистване на държавни и други институции на мухлясали отломки от миналото ни.

Николай Марков, Фейсбук