В България „националната сигурност“ означава да се осигури сигурността на мафията

НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ ЛИ?! МАЙНАТА ВИ! НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО Е ТОВА!

Днес разбрахме две неща!

ПЪРВО – разбрахме, че армията е на дъното, полицията е в разпад, а за националната ни сигурност се грижат хора като Волен Сидеров, Каракачанов , Буда и Карадайъ. В това време съдебната система в България е в пълен колапс, но това не е проблем за горепосочените. Не е проблем и битовата престъпност и много други неща, важното за тях е, че всички заедно са много „отговорни и обединени“ (по думите на изпълняващият длъжността президент).

ВТОРО – разбрахме, че „националната сигурност“ се изразява в охраната на Буда, Пеевски и Доган! Гарантирана и осигурена с пари от народа! Оказа се , че от всички служби и министерства само НСО има осигурен бюджет за да пази задниците на ДЕБЕЛИТЕ! Народа може всеки да го трепе, изнасилва и мами както си иска, не е проблем, важното е ДЕБЕЛИТЕ да са осигурени!

В ДЪРЖАВАТА НА МАФИЯТА , „НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ“ ОЗНАЧАВА ДА СЕ ОСИГУРИ СИГУРНОСТТА НА МАФИЯТА И НА НЕЙНИТЕ БОСОВЕ!

Криминални престъпници, мутри, фикуси и мафиотски слуги обсъждат и взимат решения за националната сигурност на държавата ни! НИЕ ЛУДИ ЛИ СМЕ?

Тези трябва да са на подсъдимата скамейка, да лежат в затворите, а не да редят „сигурността“ в държавата. Хората, които ограбиха България, които ни превърнаха в най-бедната, болна и нещастна нация в Европа, а страната ни в най-корумпираната и безправова държава, осигурени с лична охрана за сметка на народа, говорят за сигурността на народа! АБСУРД! Трябва да излезем, трябва да се изправим срещу това зло , докато все още има какво да спасяваме! ТРЯБВАТ НИ ХОРА смели българи, които имат куража да се изправят срещу дебелите! Отстраним ли мафията, ще си върнем националната сигурност и надежда!От нас зависи. БОЕЦ водим тази битка!

Георги Борисов Георгиев, Председател на УС в ГД „БОЕЦ“, Фейсбук