В България останаха силните, истинските българи – без които страната сега нямаше да я има

Знаете ли какво беше Германия преди 70 години – едно строително сметище. Разрушени градове, заводи, гари, летища, избити 80% от младите мъже!!! Никакви пари, НИЩО!!! Германците нямаха какво да ядат, нямаха какво да облекат, нямаха къде да живеят и с какво да се стоплят зимата!!!

ИЗБЯГАХА ЛИ КАТО ЖАЛКИ ПРЕДАТЕЛИ ГЕРМАНЦИТЕ?!!??!? КАТО НЕЩАСТНИ БЕЗРОДНИЦИ – ИЗОСТАВИХА ЛИ РОДИНАТА СИ?!?! НЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Знаете ли какво беше България преди 27 години ?!?!

Индустриално и селскостопански развита страна с 0% безработица!!!

Всички ние допуснахме да се разграби страната ни, и като дойде бедността и безработицата – какво направиха някой – ИЗБЯГАХА!!! Изоставиха всичко и тръгнаха да търсят повече пари…

Какво остана в България – останаха силните, истинските Българи -без които България сега нямаше да я има!!!!

Останаха и СМЕТКИТЕ ЗА ПЛАЩАНЕ – за които плащаме САМО НИЕ – Българите в България – сметки за Здравно осигуряване, не само за нас – а и за родителите пенсионери и за децата на избягалите гурбетчии, плащаме за образованието им, плащаме и пенсиите на родителите им – те горкичките не трябвало да плащат и да бъдат двойно облагани – България уж им била родина, уж имали права спрямо нея, но не и задължения!!!!

Плащаме и за армия и за полиция, която пази домовете и имуществото на избягалите, плащаме за администрация и правителство и парламент…. Плащаме и за гласуването на избягалите – и те все така настояват ,че искат да гласуват и НЕ ГЛАСУВАТ МАСОВО, и така помагат на турците да вкарват ТУРСКА ПАРТИЯ В ПАРЛАМЕНТА!!!

Скъпи сънародници – безродници – идват тежки времена за света и за Европа – време е да решите КОИ СТЕ И КАКВИ СТЕ – или да се върнете в България – и заедно да я спасим и градим – или да изчезнете заедно с Европа и новите си родини – изклани от Арабското нашествие!!!

Изборът е ваш…

Петър Евтимов, Фейсбук