В България всички партии без изключения са обвързани по един или друг начин със задкулисието

Важно!!!

Във връзка с намерението ни да разкрием шуробаджанашките схеми на Лиляна Павлова искаме да ви уверим, че всичко вече е разследвано от наши екипи, събрани са всички доказателства и материала е готов.

Но тъй като ни съобщиха, че всичко, което вадим, разследваме и публикуваме се представя от хора на БСП като техни разработки и материали, материала ще бъде публикуван първо в чуждестранна медия, далеч от всички политически партии и игри в България!

След публикацията му, ще бъде представен и на обществеността в България с ясното послание, че за нас всички партии са еднакви и не вярваме на никой.

От днес, ние като екип спираме всички публикации с разследващи материали в България, а сигналите ни директно ги подаваме на Европрокурори и Европейски Медии!

В България определени политици, си мислят за пореден път, че номера да свалим едните, за да папкат другите ще мине пак, затова Ние като екип не искаме да участваме в техните партийни схеми и договорки. И нашият труд да бъде краден и обявяван за работа на БСП.

Ние не подкрепяме Партии и не работим за Партии! Това нека е ясно на всеки!
За нас е важно, всеки корумпиран политик и държавен чиновник да си получат присъдите и наказанията за грабежа и геноцида, който упражняват вече четвърт век над хората в България.

Затова и ние като граждани на Европейският съюз, ще търсим подкрепа и съдействие от висшестоящите там.

В България всички партии без изключения са обвързани по един или друг начин със задкулисието и обслужват интересите на определени обръчи от фирми и монополисти.

Това може да се промени!

Хората могат да живеят много по – добре!

Политиците могат да бъдат разследвани и осъдени!

Времето на Промяната е много близо и никоя партия, няма да спечели от промяната!

От Екипът зад Национален Протест срещу безобразията в България.