В ГЕРБ отидоха най-гнусните и тоталитарни комунисти и техните отрочета. ДС си подреди пешките. Кукловодите си сложиха пионките

Цветанов отново се появи като русалка от блатото на забвението и изказа ценно мнение за учебниците за 10 клас.

Изцяло одобрявал промените, които Министерството било направило и пълното отричане на комунизма. Доволен бил човекът.

Победителите пишат историята. Както те поискат. Като човек, живял и по онова време, виждам колко едностранно сега се представят нещата. А следващото поколение вече няма да помни….Няма да помнят нито как произвеждахме автобуси, електрокари, компютри, кораби, нито хилядите заводи, в които работеха стотици и хиляди работници. Няма да помнят подредените комбайни по полето и засетите ниви. Няма да помнят огромните стада животни по ТКЗС-тата и селата. Ще учат само за Държавна сигурност и лагерите.

Всъщност комунизъм никога не е имало. Май стигнахме до зрял социализъм. Но това не е важното. Важното е, че децата и внуците именно на номенклатурата в БКП тогава, сега е на власт и отрича миналото и историята. И станаха мутри, по-страшни и от най-жестоките партийни секретари и комунисти. Защото тогава поне законите се спазваха. Сега самите управляващи са престъпници, които правят законите. А народът е жертвата.

Води се борба за душите на децата ни. Още 2009 година ЕС поиска промяна на учебниците по история, за отричане на националсоциализма, фашизма и комунизма. Тоталитарни били. Може би. Но аз си спомням, че нямаше хора без дом и такива, ровещи по боклуците. И дори най-алчният комунист не си позволяваше да краде така, както го правят сегашните техни потомци, взели властта.

Бойко Борисов – член на БКП. Отказал да напусне партията и напуснал МВР . Кадър на МВР. Баща – член на БКП.

Лиляна Павлова – внучка на партизани.

При проверка в биографиите на всички гербави се вижда дебела ДС червена линия. В ГЕРБ отидоха най-гнусните и тоталитарни комунисти и техните отрочета. Държавна сигурност си подреди пешките. Кукловодите си сложиха пионките.

А сега ни карат да забравим, да не чуваме и да не виждаме. За да не сравняваме. Да живеем в ужаса на днешния ден на престъпност, мизерия, колониална зависимост, като дори нямаме спомените кога бяхме суверенна и независима държава.

Цецку е доволен….замислете се!

Адв. Елена Гунчева, Фейсбук