В Германия бежанците освирепяха: Ритали бебе в лицето, а след това са нападнали лекарите, притекли се на помощ

В нощта на Коледа на 25 декември наскоро пристигнали в Германия сирийски бежанци са ритали едногодишно бебе в лицето по време на сбиване в автобус. На мястото пристигат парамедици, които да се погрижат за пострадалите, включително и детето, но сирийските бежанци ги нападат с колани, предаде The Daily Wire, цитиран от „Фокус“.

Нападението на сирийските бежанци се случва на 25 декември в 21:00 местно време в германския град Аугсбург, където в същия ден 54 000 местни жители е трябвало да бъдат временно евакуирани, след откриване на бомба от Втората световна война.

В автобуса сирийските бежанци избухват в гняв, защото според тях детската количка заемала твърде много място в автобуса, по време на евакуацията. Те започват да се заяждат и да тормозят другите пътници, след което е започнало сбиването. Четерима от бежанците се държали за дръжките на автобуса и ритали жените и старците, разказват свидетели на случилото се.

Бежанците изпадат в ярост и ритат в лицето едногодишно дете.

От „Бърза помощ“ първи се оказват на мястото на инцидента, но когато лекарите се мъчели да влязат в автобуса и да окажат помощ на пострадалите, сирийските бежанци започнали да ги бият с коланите си. Това наложило лекарите да изчакат полицията да дойде, за да се погрижат за пострадалите.