В ход е организирана подривна дейност спрямо нашата държава, която има за цел да създаде нестабилност и вътрешен конфликт!

Да, вярно е, че светът се намира в трудна ситуация. Липсата на вярна публична информация е колкото проблем, толкова и полезно. В България, обаче, съвсем преднамерено започва да се стяга около шията на гражданите едно въже, което не веднъж се е случвало. Ще бъда кратък, надявам се да разберете.

Русия не излиза на международната сцена като преродена Велика сила, а влиза в изключително тежка за самата нея ситуация. С бомби, ракети и танкове, този въпрос ще стане по-тежък, а не по-лек. Тя има собствена имунна система, която да й осигури необходимото време да преговаря, защото на практика друг изход няма. И няма да има. Каквото постигне дипломацията, това е върхът на политическия айсберг!

Не това е нашият проблем днес. Няколко пъти предупреждавам, че четете манипулирана информация и правите грешни изводи по темата. Нещата са далеч по-сериозни и напредват с пълни темпове. Непознаването на близката и далечна история катализират емоциите, но не и здравия разум.

В такава една международна обстановка в България се създава усещане, точно обратното на реалната ситуация. Правят го политици, политолози, социолози и голям кръг от хора, на пръв поглед неангажирани по темата, но на практика имащи за цел да създадат революционна ситуация в нашата държава. Дано се сещате защо! Не вярвайте сляпо на твърдения как Русия се завръща като победител и как отново влиза по старите познати методи в България. Не вярвайте и, че в света има подобна ситуация, защото единственото вярно е, че Русия е в трудно и тежко положение, и самата тя има нужда от помощ. Не военна такава!

В България започна и е в ход организирана подривна дейност спрямо нашата държава, която има за цел да създаде нестабилност и вътрешен конфликт! Ако това се допусне и от специалните служби, ще пострадат много невинни хора, както е било вече няколко пъти. Лично за мен, това е недопустимо и моля, да внимавате с хора, които ви генерират личните си фантасмагории, тайно поставени под знамето на сърпа и чука! Това не само няма да се случи, но може да стане причина за поредната национална катастрофа…

Николай Марков, Фейсбук