В милото ни отечество, количеството на първобитни човекоподобни същества надминава всяко въображение

Един от основните проблеми за това, че българите не успяха да вкусят от демокрацията преди да я намразят, е грозния факт на нейното представителство.

Истината е, че първобитен човек не може да произведе свобода за други човешки същества!

В милото ни отечество, количеството на първобитни човекоподобни същества надминава всяко въображение. Няма никакво значение какъв е образователния им ценз, професия, социален статус или финансови възможности – родиш ли се примат, живееш и умираш като такъв!

Нямам забележки към подобни представители на човешкия вид. Искам само да призова останалата част да не се отчайват! Въпреки обществения армагедон, поканен по особен ред в държавата ни, следствие на сложни процеси, приматите нямат шанс пред хората. Не е маловажно да им създадем уютен дом в зоологическата градина, за която мечтаха и създадоха под форма на цяла хилядолетна държава. Останалото самочувствие ще им добавят парите – те са универсална упойка.

От тук нататък пътя на светлината е отворен и тя ще роди новия човек – българин, на който ще му бъде тясно да живее в клетка и ще знае мястото и съществата, които трайно се съхраняват в нея…

Николай Марков, Фейсбук