В Тоталитарна ГЕРБерска България е така, който плаща, той поръчва музиката

Когато през август слънцето напече социолозите или паричните потоци завалят към тях от партийните централи, лъжите им граничат с лудост, а глупостите които пишат са лъжи граничещи с ненормалност, заради които спокойно ако имахме нормални психиатрични клиники щяха да прибират социолозите и да не ги пускат от там.

И ако онзи ден “ Галъп“ бяха в лудостта си не толкова крайни, то вчера „видният“ социолог на Сорос хранилка Първан Симеонов написал цяла Ода за третият Борисов:

„Който щял да бъде себе си в кабинета три. Описал го като диалогичен, с възможност да се оправя с външната политика, харизматичен лидер с много знания и успехи през годините и как осъзнал, че сам нямало да може да се справи и поверил вътрешната държавна политика в ръцете на честният Валери Симеонов и резултатите вече били видими“

Прочетохте ли добре какво е казал видният Соросоид Първан Симеонов? Защото този човек има претенции да е социолог, а както знаем социологията е наука, която преди всичко се свързва с изследвания пряко с хората. И си мисля в момента, тоя Социолог докато се правеше на защитник на Парк „Бедечка“ в Стара Загора, защо не ги говореше тези неща в подкрепа на Борисов и Валери Симеонов или тогава още не беше част от Далаверата.

В България трябва да си супер дебилен човек, за да излизаш навсякъде и да говориш, че Борисов имал диалог и можел да се оправя с външната политика, защото Борисов разбира от външна политика, колкото Бай Иван от село Горно Нанадолнище от космически совалки, но за Първан Симеонов „виден“ социолог това няма значение. За него е важно да говори разни неща изследвани незнайно къде и как и да се надява някой да го забележи и да му подаде парче хляб.

Но както се казва видими са пътищата на парите от Герб към разни социологически агенции, които не признават нищо и никой, след като получават и неограничено медийно време за изявите си.

Но в Тоталитарна България е така, който плаща, той поръчва музиката.

Атанас Калев