Валери, кога ще спрете новините на турски език?

Така наречените патриоти начело с Валери Симеонов от години обещават на своите избиратели да спрат новините на турски език в БНТ1.

Както е добре известно на всички, това си остана само предизборно обещание и който не вярва може спокойно да се увери, включвайки в 16.10 ч. БНТ 1.

Лъжите на политици като Симеонов са безброй, но много малко хора познават хитрините, чрез които се заблуждават избирателите. Сега Симеонов е предприел тактиката уж да се бори с хазарта и хазартните босове, които смело нарича олигарси, вероятно самия той също е олигарх. Ако си припомним онази стара поговорка „Гарван на гарвану око не вади!“, трябва да ни стане ясно, че Симеонов се готви за предсрочни избори. Не случайно в раздаваните от него интервюта той открито напада вече и своите коалиционни партньори Атака и ВМРО. Наивниците, които продължават да вярват на така наречените патриоти, е добре да си припомнят, че Симеонов щеше да прекратява и договорите с Американските централи, дори законопроект внесе в Народното събрание.

Уви, само гръмки слова, но както казваше Николай Хайтов, чието име Симеонов експлоатира за бизнес и партийни цели, „Едно е да искаш! Друго е да можеш! А трето и четвърто е да го направиш.“ Но това са дела за мъже, то затова и разказа на Хайтов се казва „Мъжки времена“! Но това е само в разказа на Хайтов, в главата на Симеонов се въртят други мисли, за които Петко Войвода с удоволствие щеше да му обръсне мустака и веждата, то затова вероятно Симеонов недолюбва Капитан Петко Войвода, а вероятно и Войводата нямаше да го обича.

Както се казва Спастурчевци имаме предостатъчно днес и всички те гордо и гръмко се наричат патриоти!

Източник: Bnews.bg