Валери Симеонов иска да ремонтира удавения регион с приближени фирми

Публикуваме разследване от страницата във Фейсбук на Национален протест срещу безобразията в България за далаверите на Валери Симеонов.

Ето и текста без редакторска намеса:

В типичния си арогантен стил Валери Симеонов веднага след наводнението е звъннал на областният управител на Бургаска област Величко Чолаков, не за да се поинтересува за щетите и жертвите, а за да му каже, че ако всички фирми, които ще възстановяват разрушенията след наводненията по инфраструктурата не са свързани с негови приближени фирми, щял да го смени на секундата.

Наши източници твърдят, че бившият вече реформатор се чудел как да реагира, защото преди това му звънял и Цветан Цветанов с разпореждане фирмите, които да възстановяват да са свързани с техни приближени.

Стигнало се е и до словесни престрелки вчера при обсъждането на бюджета, където арогантният Симеонов, подхвърлял на Бойко изречения, че ако тези 4 -5 милиона които ще платят за инфраструктурата в Бургаско не минат през негови фирми да счита коалицията за разпусната.

Арогантният Валери Симеонов отдавна се хвали в Бургаски регион, че вече той е единственият припознат от Бойко и че думата му е закон. Всички помним акциите за шума през лятото за които Бойко само мълчеше, въпреки, че спирането на музиките в заведенията рушеше имиджа на много от летните ни курорти.

Сега остава да видим дали поредното желание на Валери и компания ще се сбъдне и дали фирмите от оградата ще бъдат пренасочени към разрушената инфраструктура на бургаски регион.

Ако това се случи, хвалбите на Симеонов ще се окажат истина и любимият кмет на Бойко, Димитър Николов явно вече няма думата, както и парламентарният шеф на Герб.

Източник: Национален Протест срещу безобразията в България

В типичния си арогантен стил Валери Симеонов веднага след наводнението е звъннал на областният управител на Бургаска…

Публикувахте от Национален Протест срещу безобразията в България в Вторник, 31 октомври 2017 г.