Валери Симеонов: Няма да оставя така да се гаври гологлавият чалгар от бТВ

„Няма да си хвърля така името в прахта, за да се гаврят с него хора като онзи гологлавия чалгар от бТВ“.

Това заяви вицепремиерът и лидер на НФСБ Валери Симеонов по повод обвиненията на Слави Трифонов, че военни, които охраняват границата, са настанявани в мотела му в Малко Търново, съобщава БЛИЦ.

„Мотелът е ремонтиран 10 години, за да бъде пуснат миналата година. В него в момента има 15 военни, които са настанени там от техните командири. Това са толкова елементарни обвинения, колкото и тези на Нинова, че фирми на патриотите правят оградата на границата”, каза Симеонов пред Нова телевизия.

„Да ги изгоня за това, че са войници ли. Те получават храна, фитнес, спа център. Те самите се натискат да ходят там”, добави той.

„Оказа се, че има два други сигнали от конкурентни хотелчета, направени са две проверки, които са завършили”, каза още Симеонов.

Той бе категоричен, че патриотите няма да подкрепят референдума. По думите му той е спечелил служебна победа покрай изборите за президент.

„Ако беше самостоятелен, резултатът щеше да бъде отчайващ. На хората им бяха бутани две бюлетини в ръцете. Хората не бяха информирани какво правят. Никой да не си позволява да насажда, че след като 2 млн. и нещо са гласували, сме длъжни да подкрепим този референдум”, отсече Симеонов.