Валери Симеонов: За два месеца свършихме толкова, колкото другите не са правили в продължение на десетки години

„НФСБ е политическа сила, която реално работи, надявам се българският народ да види, че има промяна в националната политика, каза вицепремиерът по икономическата и демографската политика в Карлово.“

Това заяви лидерът на НФСБ и вицепремиер по икономическата и демографската политика Валери Симеонов след срещата на партийното ръководство в Карлово на 18 юли.

На нея присъстваха депутати, областни управители, зам.-областни управители, представители на няколко министерства и регионални координатори на Национални фронт.

„Обсъдихме предстоящите задачи, както и коалиционната политика. Има какво още да се желае, има още много работа и в двете посоки. Надявам се българският народ да види, че има промяна в националната политика и тази промяна се носи от Обединени патриоти и в частност от НФСБ“, каза още Валери Симеонов.

Патриотите, заедно с още хиляди жители и гости на Карлово се събраха малко по-късно пред паметника на Васил Левски в родния му град, за да станат част от празничната вечер, посветена на 180-та годишнина от рождението на Апостола на българската свобода.

Вицепремиерът Валери Симеонов, както и народни представители от Обединени патриоти оказаха почит към най-великия син на майка България.

Източник: Десант