Велизар Енчев с остър коментар: Поне две оставки трябваше да има в ГЕРБ тези дни

Политикът, публицист и бивш народен представител Велизар Енчев отправи остра критика към управляващата партия ГЕРБ в своя публикация във Фейсбук.

Според него в партията някой трябва да понесе политическата отговорност за поне два от последните скандали на държавно ниво, пише Петел.бг.

Ето какво пише Енчев:

„Ако гербаджиите имаха морал, вчера и днес трябваше да има две оставки. Фандъкова трябваше поне да си посипе главата с пепел заради „перките на акула“ по Графа. И да благодари на съдбата, че няма загинал от смъртоносните й камъни по позлатената столична улица.

Цветан Цветанов трябваше да е в оставка, след като по нареждане свише парламентарната група на ГЕРБ за кой ли път даде заден след вече гласуван закон и се отказа да опрощава милионите на Главно мюфтийство…

Морал, чест, достойнство! За членовете на ОПГ ГЕРБ тези три думи са изпразнени от съдържание. Но да не обиждаме автентичните ОПГ-та. В сицилианската и неаполитанската мафия честта на бандита е над всичко, щото бандит без чест е потенциален предател. В нашата ОПГ честта на Цв.Цв. и подопечните му депутати е отдадена на четиригодишна концесия на Кръстника на „Дондуков“ 1.“