Велизар Енчев за ГЕРБаджийските методи за печелене на изборите

Днес ПП ГЕРБ ще проведе Национална предизборна среща.

Форумът ще започне в 12.00 часа в НДК. В срещата ще участват 2000 души – народни представители, евродепутати, членове на областните и общинските ръководства на партията, кметове и представители на Общински съвети, както и министрите на ГЕРБ…

Ето гербаджийските методически указания, които днес ще бъдат спуснати за изпълнение на местните координатори на ОПГ:

1) По схемата „Костинброд“ да се избере печатница, фабрикуваща празни изборни бюлетини и вече попълнени такива. Транспортирането на попълнените бюлетини се поема от доверени лица на ГЕРБ.

2) Препоръчително е в селата да се копира моделът „Галиче“ – по възможност в Секционните избирателни комисия протоколите за избор на кмет да се обработват от роднини на кандидатите.

3) В Районните избирателни комисии в София и големите градове да се прилага моделът „Зала Универсиада“ от 2011 г. – депутати от ГЕРБ да надзирават преброяването на бюлетините.

4) Творчески да се използва опитът на пловдивския кмет Иван Тотев, който на видеозапис от 2012 г. инструктира местната структура на ГЕРБ как изборните комисии правят невалидни 30 процента от бюлетините за други партии.

5) Да не се чистят избирателните списъци от т.нар. мъртви души – вотът им е 100 процента резервиран за кандидатите на ГЕРБ.

6) Циганските гета са запазена територия на ГЕРБ. Изключения се правят само за ДПС и ОП, след съгласувателна процедура на национално ниво.

7) Избирателните комисии са алфата и омегата на изборния процес. Да се купуват цели избирателни комисии в малките населени места по актуализиран ценоразпис (5000 лева за шеф на комисия, 2000 – за редови член,1000 – за неграмотни)…

–––––––––
Бележка на автора
ОПГ – Организирана престъпна група.
ОП – Опитомени патриоти

Велизар Енчев, Фейсбук