Вернер фон Браун: САЩ ще инсценират извънземна инвазия

Вернер фон Браун: САЩ ще инсценират извънземна инвазия

Възможно ли е САЩ да инсценират цяла извънземна инвазия, разполагат ли с нужните технологии, че да заблудят целия свят?

Вернер фон Браун е родоначалник на ракетостроенето в Нацистка Германия и по-късно става директор по разработката на операциите в центъра на НАСА. Той разработва ракетата Сатурн V, която е използвана в програмата Аполо за пилотиран полет до Луната. В НАСА е признат, като истинският създател на Американската космическа програма.

Личната асистентка на Вернер фон Браун д-р Карол Розин свидетелства, че той многократно е повтарял: „Първата заплаха са руснаците, като наши естествени врагове. Когато тази заплаха се изчерпи, ще използват тероризма. Когато се изчерпи и тероризмът, като възможност, ще използват заплаха от астероиди. Най-накрая ще използват последната си карта – инсценирана извънземна инвазия.“

НЛО, като проекти на Нацистка Германия

Има и редица свидетелства, че Вернер фон Браун се е възмущавал, когато в пресата нацистките антигравитационни проекти били представяни, като извънземни НЛО-та.

Всъщност всички доказателства свързани с НЛО водят началото си от Нацистка Германия. Това са секретни проекти на антигравитационни модели, които са били разработвани по време на ВСВ в Германия. Редица свидетелства сочат, че след капитулацията на Нацистка Германия, голяма част от тези секретни проекти заминават за САЩ, както и учените с тях.

В САЩ тези секретни проекти са били разучавани и тествани, което е довело до редица катастрофи с тях. Най-известната катастрофа е тази в Розуел, където един такъв секретен антигравитационен апарат се разбива. Тогава, за да покрият нещата за тази технология набързо инсценират, че се е разбил извънземен кораб с извънземни в него. Цялата тази дезинформация е целяла да заблуди руснаците, че в САЩ се е разбил извънземен кораби и американците вече разполагат с извънземни технологии. Преди няколко години един бивш американски полковник заяви, че знае какво се е разбило в Розуел, но не може да го оповести публично. Той добави, че трябва да сме много наивни, за да си мислим, че извънземни ще пропътуват милиарди светлинни години със свръхтехнология, която да се разбива толкова лесно в Земята.

Един друг малко известен факт е, че заснетите НЛО-та през 50-те години са с овална форма, докато тези заснето след 70-те са с триъгълна форма. Това говори за технология, която се развива тука на Земята в свръхсекретни условия.

Ако предположим, че технологията на НЛО-тата е наша, земна разработка, която се пази в дълбока тайна, то може да предположим и, че в даден момент ще е използват срещу нас, или ще ни е представят, като извънземна.

За подобен сценарии на инсценирана извънземна инвазия алармира и проф. Лъчезар Филипов, който ни предупреждава, че САЩ подготвят организирана „чудовищна“ манипулация подобна на 11-ти септември. Целта ще е да се демонстрира враждебност на извънземните към планетата, за да се отпускат нови милиарди долари за превъоръжаване.

Роналд Рейгън предупреждава човечеството за евентуална извънземна инвазия

Самият Роналд Рейгън по време на своя реч пред 42-рата Генерална асамблея на ООН ни предупреждава, че при една евентуална извънземна инвазия, човечеството много бързо ще загърби своите различния и ще се обедини пред общата заплаха.

Спрямо Вернер фон Браун преди инсценираната извънземна инвазия ще използват тероризма и астероидите, като заплаха. В момента може да потвърдим, че тероризмът го използват доста ефективно, а изчерпването му, като инструмент за всяване на ужас не се вижда да е наблизо. След него ще са астероидите, които в последно време са зачестили и ги споменават редовно из медиите.

Инсценираната извънземна инвазия едва ли ще се случи в близките десетина години, ако следваме подредбата на събитията от Вернер фон Браун. Обаче е напълно възможно планът с инвазията да бъде задействан преждевременно и в скоро време да станем свидетели на тази „чудовищна“ манипулация, както е нарича проф. Лъчезар Филипов.