Версия: Тече зверски биологичен експеримент COVID-19 и 5G

Изследователят и биолог Пол Дойон, прекарал последните 18 месеца в Китай, е открил връзка между 5G и коронавируса.

Той представя доказателствата си в научно базирана статия с близо 100 препратки към проучвания, пише portal12.bg.

Посочва пряка връзка в срива на имунната система на хиляди хора, които живеят или работят в близост до инсталирани модерни 5G антени.

Над 10 000 такива има в Ухан – може би един от най-замърсените 5G градове на планетата. Във всички останали градове в Китай, засегнати тежко от коронавируса, има пропорционална зависимост между засегнатите хора и хилядите инсталирани там 5G антени, пише изследователят.

Д-р Лейф Стафорд, шведски невро-онколог, нарече това безжично внедряване на 5G мрежите: „Най-големият биологичен експеримент досега.“

Д-р Мартин Пал – доцент по биохимия и основни медицински науки в Държавния университет във Вашингтон заяви наскоро:

Поставянето на десетки милиони 5G антени без нито един биологичен тест за безопасност е най-глупавата идея, която някой е имал в историята на света.

Световни учени предупреждават за рисковете от 5G в актулаизиран доклад, озаглавен BioInitiative, подготвен от 29 автори от десет страни, десет от които с докторски степени (MD), 21 докторанти и три MsC, MA или MPH. Сред авторите са трима бивши президенти на Обществото за биоелектромагнетика и петима пълноправни членове на BEMS. Това са много уважавани учени, идващи от някои от престижни университети и институти в света.

Учените алармират, че доказателствата за рисковете за здравето са нараснали значително след 2007 г. по отношение на електромагнитните полета и безжичните технологии (радиочестотно излъчване), а това, което се задава с технологията 5G може да има катастрофални последици за цялото човечество и да засегне милиарди души.

Докладът разглежда над 1800 нови научни изследвания. Темите за здравето включват увреждане на ДНК и гените, ефекти върху паметта, учене, поведение, внимание, нарушаване на съня, развитие на различни форми на рак и неврологични заболявания като болестта на Алцхаймер. Спешно са необходими нови стандарти за безопасност за защита срещу електро-магнитните полета и безжични експозиции, които сега се появяват навсякъде в ежедневието, се посочва още в доклада.

Каква е връзката между центъра на епидемията от коронавирус в многомилионния град Ухан в Китай и центъра на епидемията в Италия – Милано? Това е, че и в двата града действа 5G мрежа, клетките на която облъчват населението.

Сами по себе си коронавирусите съществуват от години, но сега учените наблюдават нещо впечатляващо – масов срив в имунната система на хората заради високите 5G честоти, особено на тези, чиито организми не са адаптирани на редовно честотно облъчване – а именно по-възрастните от хората. В допълнение към това като се добави храненето с меса на диви и екзотични животни – вкл.прилепи, гущери, змии и т.н., резултатът е налице.

Източник: Марица.бг