Веселин Марешки: Президентът трябва да си даде имунитета и да бъде разследван

БСП в момента прилича на една разпасана команда.

Лидерът иска едно, вътрешната опозиция второ, симпатизантите – друго.

Освен това не спират да хвърлят кал едни по други. Ако има внесен вот за недоверие ще го обсъдим, въпреки че всичко прилича на преследване не вътрешнопартийни цели.

Това заяви лидерът на Воля Веселин Марешки в предаването „Офанзива“ по Канал 3.

„Проекти, които тръгват от нищото, нямат никакъв шанс, освен да подлъжат няколко избиратели“, каза Марешки относно потенциалния проект на Васил Божков.

„Българските граждани не са подкупни политици, за да можеш да си ги напазариш. Не мисля, че проекти, които тръгват от нищото и са оглавявани от хора, които не са направили нищо добро, имат шанс“, добави той.

По отношение на президентският съветник Пламен Узунов, лидерът на „Воля“ заяви: „Твърдението за оплитането в дебели свински черва се отнася за съветника на президента. Колкото по-бързо президентът опита да изчисти името си ще е толкова по-добре“, смята политикът.

„Узунов не е правил всичко това без знанието на президента. Президентът трябва да си даде имунитета и да бъде разследван. Правилното и съвестното и честното е да се осветли всичко. Ако аз бях завършил такъв мандат като президент, както Радев, щях да се срамувам, защото той нищо добро не е направил за народа през този мандат“, обобщи Марешки.