Весело слушане на чалга и търпение и труд, труд и търпение за още по-богато и благоденстващо ГЕРБерско общество

Завърши един от преговорите за съставяне на коалиция между ГЕРБ и ОП. Следва продължение …

Най-хубавото и най-радостното с което всички преговарящи бяха единодошни е, че ще се пристъпи към повишаване доходите и пенсиите на народонаселението в България!

Да, ще има увеличение, това е застъпено категорично в бъдещото коалиционно споразумение за съставяне на кабинет Борисов 3.

Ще има, ура!

Ще има но при едно условие – ако народа остави ГЕРБ и „патриотите“ да си управляват пълен четиригодишен мандат необеспокоявани. В края на този 4 годишен мандат щели да видят!

Браво….

Ако сте слушкали през тези четири години може и да ви увеличат доходите, българи, на всички останали живи българи без изключение, но това само ако си седнете на задниците, не протестирате, не притеснявате правителството на Борисов 3 и другите национално отговорни коалиционни партньори.

Г-н Бойко Борисов има проблеми с кръвното и ако го притеснявате няма да може да взема мъдри, държавнически решения и ако му се случи нещо или вземете пак го свалите от власт ще гледате увеличения на доходите през крив макарон!

Така че, сядайте си на простите некачествени задници, спирайте с тези идиотски протести и искания за по-добър живот, той ще дойде след четири, а може и малко и повече години, ама друг път, както дойде и комунизъма …

Така че, тихо, кротко, покривайте се и си трайкайте защото иначе няма да има високи доходи.

Умната!

На тези които доживеят, а те няма да са много, пожелаваме щастливо швейцарско бъдеще, успех в трудовата, профсъюзната, бойскаутска и мажоретна дейност, весело слушане на чалга и търпение и труд, труд и търпение за още по-богато и благоденстващо герберско общество …

На останалите – вечна ни памет, ще си ни спомнят може би с добро за нас, щом сме били послушни и добрички!

Кирил Стаменов, Фейсбук