Вижте как лъжат в сметките по морето! Ресторант прибира по 20 лв. такса за всеки празен стол на масата!

„Пожелахме да говорим с управителя за нелепата такса „Свободни др“ – за която не бяхме предупредени и не е описана никъде в менюто, той дойде, обиждаше ни и в крайна сметка ни изгони от заведението“, пише пострадала гражданка

Вижте как мамят туристите по нашето Черноморие.

Сигналът за новата измамническа схема бе разпространен във фейсбук лично от пострадалата от Василева В. Влахова.

Влахова посетила ресторант Miloz Fish&Grill в Созопол, където й поискали по 20 лева за всеки празен стол на масата й.

Ето какво написа самата пострадала в социалната мрежа:

„Ужасно обслужване и отношение, изключително грубо и неуважително.

Таксуваха ни по 20 лв за всеки свободен стол на масата (преди това бяхме уведомили хостесата, че не очакваме още хора, което тя впоследствие отрече, че сме й казали).

Пожелахме да говорим с управителя за нелепата такса „Свободни др“ – за която не бяхме предупредени и не е описана никъде в менюто, той дойде, обиждаше ни и в крайна сметка ни изгони от заведението. 

П. П. Освен ако не искате да развалите хубавото си прекарване на морето и да се почувствате отвратително, не сядайте на това място!“

Снимка: Василева В. Влахова, фейсбук

Източник: Nbox.bg

По повод скандала, известния варненски адвокат Петър Николов коментира случея във Фейсбук и дава съвет:

„По повод новия скандал, аз бих завел иск за неоснователно обогатяване срещу собственика на ресторанта в Созопол, таксувал 4 празни стола за 80 лева. Не заради 80-те лева, а за да му дам урок. И бих добавил иск за неимуществени вреди, в следствие на причинения ми дискомфорт при спора за сметката, от който са ми нанесени обиди и съм бил изгонен, както и за медийния отзвук. Ей тъй, да види колко струват четири празни стола наистина“.