Вицепремиер за WC услуги!

През последните месеци ясно се вижда, че вицепремиерът Валери Симеонов е игнориран от сериозни международни изяви.

Интересното е, че при епизодичните му такива, той винаги е придружаван от началника на кабинета си Марияна Николова.

Наши сънародници разказват, че са ги засичали да се водят за ръчичка, което е нетипично поведение за началник и подчинен.

Прави впечатление, че досега премиерът Борисов не е включил Симеонов в нито една от важните му международни визите, въпреки че вицето Симеонов отговаря и за развитието на икономиката ни.

Явно премиерът не желае да рискува да бъде изложен от някоя изцепка на вицето си. За сметка на това, Борисов щедро е предоставил възможността за рязане на ленти и откриване на нови обекти именно на вицето си Симеонов.

Преди години най-големите критики на Симеонов към Бойко Борисов бяха именно по повод рязането на лентички. Сега обаче ролите са сменени и се вижда, че на Валери Симеонов страшно му харесва да реже лентички. Той се хвали дори, когато трябва да пререже лентичката за откриване на нова тоалетна.

Навремето известният социолог Андрей Райчев нарече този подход на Борисов -„балъците напред“ по повод инициативата и свободата, която Борисов бе предоставил на бившия министър на здравеопазването Петър Москов.

Сега, като че ли формулата е “ Вицепремиер за WC услуги“.

Източник: BNews.bg