Волен Сидеров: Не мога да ви опиша как ми се радват хората. Истинска любов!

Мога да ви дам кадри с мои посрещания в страната.

Радват ми се.

В страната хората са много по-открити. Не мога да ви опиша какви моменти съм имал на истинска любов. По един час говоря в препълнена зала, след това още един час се редят да ме пипнат. Не можете да си представите каква радост е да ме пипнат и да си разменим енергия.

Това каза лидерът на „Атака“ Волен Сидеров по НТ.

Добре се чувствам. Имам прекрасен син и жена, това също дава голямо отражение-спокойствие и грижа за някого. Много по-замислен и отговорен си.
Оградата по границата е направена добре. Ходил съм до ямболската част на оградата със съдействието на гранична полиция. Много е стабилна. В момента Елена Йончева играе провокативна роля. Климатичните явления могат да изровят такава дупка. Вижда се, че оградата не е паднала. Целта е да се каже, че патриотите са лоши. Те са по-лесната мишена. Ние представяме стабилност, отговорност и последователност.

Санкциите срещу Русия са наложени заради Вашингтон, а не заради Крим. Трябва да се контролират фирмите, които произвеждат оръжие. Министър Караниколов искаше да упражни контрол. При се случиха доста хубави неща. Изклъчително доволен съм от работата му. Баща му-бай Любан Караниколов, е много отговорен. При такъв баща, синът му не може да бъде некачествен човек.

Източник: Епицентър.бг