Волен Сидеров скочи срещу ТВ водещ: Докога този манипулатор, соросоид ще е в БНТ?

Докога този манипулатор, соросоид ще е в БНТ?

Така лидерът на „Атака“ Волен Сидеров скочи в студиото на БНТ по адрес на водещия на „Вяра и общество“ Горан Благоев, който преди него коментираше скандала около визитата на руския патриарх у нас.

Благоев остро разкритикува поведението на главата на руската православна църква и мълчанието на президента по време на срещата им.

Водещият Емил Кошлуков се опита да защити колегата си, но това още повече ядосваше Сидеров, който сипеше закани и обиди по адрес на Горан Благоев.

„Кой си ти, че да коментираш думите на един патриарх? Патриарх Кирил каза правилни неща. Той заяви, че в последните години се размива ролята на Русия в освбождението ни. Руският патриарх има право да се възмути и да заяви – стига с тези финландци и ескимоси. Те са били част от руската армия. Патриархът реагира човешки. Той е един голям ум. Последните дни по темата се упражняват много хора. Защо никой не казва подобни думи за израелския равин? Ако каже нещо такова, с журналистическата му кариера е приключено, но за Русия може да се говори всичко. Руският патриарх не каза нищо чак толкова лошо и страшно. Според мен зад всичко това стоят определени интереси при възобновяването на някои енергийни проекти“, разкри гневно лидерът на „Атака“.

„Навремето съм критикувал съветската система. Никога не съм бил в СССР. Всички, които навремето учеха там и се женеха за дъщерите на хора от ЦК на БКП, сега са най-големите еврофили и твърдят, че всичко руско е лошо и трябва да бъде унищожено. Те се кланят на новия си господар от Запада. Аз защитавам днешна Русия, защото Владимир Путин върна държавата на руснаците“, каза още в предаването „Още от деня“ лидерът на „Атака“ и председател на парламентарната група на Обединени патриоти Волен Сидеров.

„Нещото, заради което влязохме във власта, не са скиорите и лифтовете, а доходите на хората. Не мога да дам отчет за една година управление, защото не съм в изпълнителната власт. Моите коалиционни партньори явно се разконцетрират, защото въртележката в изпълнителната власт е голяма. Затова съм аз – да им напомням за какво сме влезли във властта. Те понякога ме слушат, понякога не. В коалицията има проблем“, категоричен беше Сидеров.

Източник: Епицентър.бг