Време е за Революция! За смяна на системата и политическата каста, която ограбва България

ЕДИН НАРОД, ЕДНА КАУЗА, ЕДНА РЕВОЛЮЦИЯ

Виждаме, че НАРОДЪТ се събужда от летаргията. Протестите тези дни ни убеждават, че повече хората не искат да живеят така. НО…..НАРОДЕ, ЗА ДА УСПЕЕМ, НИ ТРЯБВА ЕДНА КАУЗА!

НЕ КАУЗАТА „НИСКИ ЦЕНИ НА БЕНЗИНА И ГО ЗА МПС!“, А КАУЗАТА – БЪЛГАРИЯ!

Знам, че всеки се притеснява, когато лично нещо го засегне. А управляващите вече засегнаха всички. Много българи не се трогнаха от дечицата в инвалидни колички и самоотвержените им майки, но се трогнаха, че трябва да плащат 1000 лева за застраховка на колата си!

Разберете – това са само ПОСЛЕДИЦИТЕ ОТ ЕДНО ГНИЛО, НЕКАДЪРНО И КОРУМПИРАНО УПРАВЛЕНИЕ! Не се опитвайте да лекувате последиците, а изкоренете болестта!

За да успеем, трябва да излезем НА РЕВОЛЮЦИЯ, НЕ НА ПРОТЕСТ!
В СОФИЯ, А НЕ В ДРУГИТЕ ГРАДОВЕ!

НА ГРАНИЧНИТЕ ПУНКТОВЕ БЛОКАДИ, А НЕ НА КРЪСТОВИЩАТА В ГРАДОВЕТЕ!
В РАБОТНОТО ВРЕМЕ НА МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ И НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ, А НЕ В ПОЧИВНИТЕ ДНИ, КОГАТО ДОРИ ЧИСТАЧКИТЕ ГИ НЯМА В СГРАДИТЕ!

ЗА ДА УСПЕЕ ЕДНА РЕВОЛЮЦИЯ, ТРЯБВА ДА ИМА СТРАТЕГИЯ И ТАКТИКА! ТРЯБВА ДА СЕ НАУЧИМ СЛЕД ТОЛКОВА МНОГО ГОДИНИ ТЪРПЕНИЕ КАК ДА НАПРАВИМ УСПЕШНА ПРОМЯНА. ВИЖТЕ ГЪРЦИТЕ, КАК БЛОКИРАТ ГРАНИЦИТЕ И ПРОТЕСТИРАТ СЪС СОПИ И ВИЛИ ПО УЛИЦИТЕ НА АТИНА! РЕЗУЛТАТИ ИМА ПРИ ТЯХ!

И – най-важното! ДА ЗНАЕМ КАКВО ИСКАМЕ!

Аз не искам само евтини горива и само помощи за децата с увреждания! АЗ ИСКАМ СЪД И НАКАЗАНИЕ ЗА ВИНОВНИТЕ ЗА НАЦИОНАЛНАТА КАТАСТРОФА!

АЗ ИСКАМ ЗАТВОР ЗА БОЙКО БОРИСОВ, ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ И ЛИЛЯНА ПАВЛОВА – ЗАРАДИ ПРЕДАТЕЛСТВО КЪМ БЪЛГАРИЯ, БЕЗСТОПАНСТВЕНОСТ И ОГРАБВАНЕ НА ДЪРЖАВАТА!

АЗ ИСКАМ НЕЗАБАВНО СВИКВАНЕ НА ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ ЗА ПРОМЯНА НА КОНСТИТУЦИЯТА!

АЗ ИСКАМ ПРОМЯНА НА СИСТЕМАТА – ПРЕЗИДЕНТСКА, А НЕ ПАРЛАМЕНТАРНА РЕПУБЛИКА!

АЗ ИСКАМ ПРОМЯНА В ЗАКОНА ЗА ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ПАРТИИ И ИЗБОРНИЯ КОДЕКС С МАЖОРИТАРНИ ИЗБОРИ, ОТЗОВАВАНЕ НА ДЕПУТАТИ, НАМАЛЯВАНЕ НА БРОЯ ИМ С 2/3, ПОСТАВЯНЕ НА ОГРАНИЧЕНИЯ ЗА ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ПАРТИИ, ОТПАДАНЕ НА ПАРТИЙНИТЕ СУБСИИДИИ!

АЗ ИСКАМ НОВА СИСТЕМА! Защото едни предсрочни избори сега просто ще докарат БСП на власт заедно с ДПС. И след две-три години отново ще сме на улицата и ще се чудим къде сбъркахме!

РЕВОЛЮЦИЯТА НЕ Е СМЯНА НА МУЦУНИТЕ, А СМЯНА НА СИСТЕМАТА, НА ПОЛИТИЧЕСКАТА КАСТА И СТАТУКВОТО! КОЕТО ОГРАБВА БЪЛГАРИЯ!

ВРЕМЕ Е ЗА РЕВОЛЮЦИЯ! НЕ ЗА ПРОТЕСТИ!

Елена Гунчева, Фейсбук