Времето на бунта, неудържимо наближава и не може да се спре. Свобода или смърт на свободното слово

След „Шоуто на Слави”, СЕМ са решили изненадващо да нанесат удар на предаванията „На кафе”, „На четири очи”, „Господари на ефира” всички формати на Халваджиян, турските и индийските сериали, всички външни предавания и формати защото не съответстват на стандартите за естетиката на българския зрител!

От днес под ръководството на войводата Трифонов и бившите му сценаристи (сега безработна рая) започва трескава подготовка за бунт, революция.

Трескаво се шият байраци от момите на балет „Магаданс”, господин Андреев и сценичните му партньорки леят куршуми, а „Куку-бенд” трескаво загряват с възрожденски песни, вино и ракия.

Обстановката е крайно напрегната!

След днешната патриотична конференция в гр. София, бе взето единодушно решение да се върви на оръжие, на бунт за свобода или смърт на свободното слово. Ура!

Датата на получаването на „Кървавото писмо” бе определена за след три седмици, считано от днес!

Времето на бунта, неудържимо наближава и не може да се спре.

Вече тупат сърца им, из Борисовата градина трескаво се събират дънери за топове, клошарите са в пълна мобилизация за събиране на джепане!

Няма връщане назад – който е решил да мре за свободата на словото, турските сериали, песните, телевизионните манджи, който е целувал ръце, давал пари, сърце и душа за да му има предаването време е да пролее и кръвта на феновете на предаванията си!

На оружие, братя!

Кирил Стаменов, Фейсбук