Всички политици в момента са в Хитрино, понеже там печелят дивиденти от трагедията на хората

Странно е как изведнъж всички политици се сетиха, че някъде в Североизточна България имало някакво си село, където се случило голяма трагедия. Изведнъж всички вкупом предвождани от главатаря им Бойко Борисов се втурнаха към Хитрино да се вживяват на много обезпокоени. Най-вече премиерът в оставка, който е окопал селото и вместо Хитрино може да бъде наречено Бойково.

Прави впечатление как по всички телевизии дават преди всичко Бойко Борисов как се разпорежда в Хитрино. Той буквално и иззел функциите на институциите и се вживява, като компетентно лице по всички въпроси. Той там е всичко, от пожарна до линейка и от полиция до гражданска защита.

Аз например не мога да разбера каква е практическата изгода от струпването на политиците в Хитрино. Наясно съм с тяхната политическа изгода, но не съм наясно какво жителите на селото биха спечелили. Може би ще слушат някакви си костюмари дошли с луксозните си джипове от София как ще ги утешават и ще им обещават, че ще получат еднократно огромната сума от 325 лв.

Явно трагедията в Хитрино ни показва истинското лице на българския политик и реалното състояние на българския народ.

Константин Петков, Bultimes.bg