Всичко зависи от тебе! За да станем Единни за Промяна – всички! Бъдете Промяната – след 11.09.2017 г. нещата могат да станат различни!

Остават 18 дни до заветната дата: 11.09.2017 година.

Денят в който всеки трябва да е решил ще бъде ли на улицата, за да се бори или ще си седи вкъщи и ще чака друг да промени нещата в тази държава и заради него.

Много хора ни питат какво и как предлагаме, затова сега ще се опитаме да го обясним с прости думи:

– Предлагаме да няма партии поне в следващите две години.

– Предлагаме да няма политици в следващите две години.

– Предлагаме хората да посочат личностите – експерти в своите области и всеки от тях да има право да се подготви и направи кампания и сформира екип от хора около себе си, с който да се яви на мажоритарен избор за да участва в управлението на страната в следващите две години.

– Предлагаме пакет от мерки за които гарантираме, че ще подобрят живота на хората в следващите две години чувствително и ще привлекат чуждестранните инвеститори да отворят стотици хиляди работни места тук в България в които заплатите на нисконаемният труд да не са по – ниски от 1600 лева и това ще се случи незабавно.

– предлагаме по – ниски цени на храни, лекарства,ел. енергия, книги, горива с цел в следващите две години да се повиши драстично потреблението на стоки в страната, като се стимулира родното българско производство.

– предлагаме пакетна рамка, която сме изготвили и ще качим на платформа за обсъждане с която рамка да стигнем след 2 години, чрез директният избор на хората за личности с които да бъде и внесена във Велико Народно Събрание и новата ни конституция с която ще гарантираме Директната Демокрация в България, високите доходи и стабилността без да бъдат изцеждани хората с акцизи, режими и всякакъв вид данъци.

– предлагаме да направим системата прозрачна за всички и всичко, а хората с мераци да грабят и да безчинстват на момента да си получават наказанията.

– предлагаме всеки да бъде участник в процеса и да има право с група от съмишленици да прави предложения и да се обсъждат от всички.

Знаем, че всеки един от Вас, сега чете и си мисли това няма как да се случи, но ако повярвате в себе си и си обещаете на себе си, че искате и ще бъдете Промяната – след 11.09.2017 г . нещата могат да станат различни!

Всичко зависи от тебе!

За да станем Единни за Промяна – всички!