Всяко нещо си има и начало и край, а за политиците и партиите в България той ще е Болезнен

Всеки ден фейсбук ме пита:

– Какво мисля?

Интересно ми е какво мислят журналистите за първото правителство на Бойко Борисов и ще имат ли смелостта да поканят в студията си хора, които пострадаха от акциите на Цветанов по нареждане на Борисов.

Ще им стиска ли, да поканят лица, които останаха без фирми и със запорирани сметки години наред, защото решиха да си търсят правата в съда в Страстбург?!

Дали ще намерят в себи си онази частица от Свободата на Словото, за да дадат трибуна на смачкани бизнесмени, които не са се подчинили на Шайката и не са и отчитали част от печалбата си?!

Дали пък така наречените Медии ще открият в себе си куража и ще поканят някой вече омерзен член на Герб да разкаже за роднино -олигархичните кръгове на местни нива, които са завладели България?!

Мисля, че много ще им се вдигне рейтинга на онези, които първи тръгнат да показват Истината какво и как се назначава в областните прокуратури, областните болници и общинските фирми…

Онази медия, която започне да кани хора, които наистина имат лица и са готови да говорят истината, не за да стават политици, а защото вече осъдиха България, тя ще бъде най – гледаната в България!

Но дали ще и стиска на някоя медия, това се чудя, защото блатото и тинята са ни в повече от нормалното и бизнеса, който в другите държави се явява рекламодател в медиите, тук е подчинен на партийната мафия.

И все пак да не забравяме, че всяко нещо си има и начало и край, а за политиците и партиите в България той ще е Болезнен…

Помнете ми думите….

Атанас Калев, Фейсбук