Върнах се от Америка за да Ви кажа на висок глас ОСТАВКА!!! България е наша, а Вие НЕ сте желани в нея

„Върнах се от Америка за да Ви кажа на висок глас ОСТАВКА!!!“

Така започва публикацията си във Фейсбук разградският представител в „Игри на волята” Desafío /Caracol TV/  Веселин Панчев. Той е на 32 години, от повече от 10 години живее в САЩ.

Ето и неговата публикация без редакторска намеса:

След толкова дни на масови протести в цяла България, Европа и света не можахте ли да разберете, че не сте желани?!?!!

Долни, корумпирани, крадливи, нагли, безморални, безпринципни, отстъпници и предатели на история, род и родина БОКЛУЦИ!!!

Тръгвайте си за да не бъдете изметени!

Не може да тъпчете, подритвате и плуете по националния флаг, народа, историята, дядовците и бабите ни, майките и бащите ни, майките на деца с увреждания, децата на България и техните мечти!

Аз от хубаво не съм заминал в Америка да си търся щастието! За Америка бих се борил, но МАЙКА БЪЛГАРИЯ МИ Е ЕДНА! Бръкнахте ми в най-милото дълбоко в българската ми душа и сърце, а като гледам и на милиони българи в България и по света!!! Нося Ви много “ЛЮБОВ” от българите в Америка и в частност Чикаго!!!

БЪЛГАРИЯ Е НАША, а Вие НЕ сте желани в нея, защото не работите за хората! Не забравяйте, че ние сме вашите шефове и ние караме влака!

Bulgarian corrupted government it’s time for you to go away! No one wants you anymore! You don’t worth the sweat off my balls! Looks like you want to play, well let’s fucking play… and do me a favor you stupid bastards – bring yourself diapers, because you might need them! See you later….

Веселин Панчев, Фейсбук

Върнах се от Америка за да Ви кажа на висок глас ОСТАВКА!!! След толкова дни на масови протести в цяла България, Европа…

Публикувахте от Vesko Panchev Игри на Волята/Desafio Bulgaria в Сряда, 5 август 2020 г.

<