WC Министъра премина границите! Лицемерието му няма край!

Лицемерие в огромни дози раздаде вицепремиера Валери Симеонов от студиото на телевизия България Он Еър.

На първо място разбрахме, че законът на здравето не се спазвал и в парламента се пушело и това било лицемерно.

Лицемерно ли е обаче поведението на Симеонов, който не посочи нито един нарушител на закона в парламента или просто гарван на гарвана око не вади? Разбрахме, че законите в България не се спазват масово? Факт, който ние не оспорваме, но ако трябва да влеземе в метафоричния начин на изказ, рибата не се ли вмирисваше от главата?

Та в тази връзка фирмата Скат ТВ ООД на Симеонов не беше ли осъдена за незаконно строителство, което и до ден днешен не е премахнато, тоест най-грубо се демонстрира безнаказаността и още по-грубо не се изпълнява съдебно решение! Разбрахме, че Симеонов ще бори хазартните реклами!

Той и неговата партийка са решили да спасяват ценностната система на народа? Партия Атака не беше ли обвинила именно лицето Симеонов в разпространение на гей-порно канали чрез кабелната мрежа на същия този толкова морален вицепремиер? Ама , човек направо да се обърка къде е скрит моралът и ценностите, които трябва да браним с всички сили?

Вероятно от камбанарията на властта се виждат всички маскари, но не и зулумите, които твори самата власт?

Та в тази връзка ще отговори ли Симеонов на един простичък въпрос :

Пуши ли пури премиерът в своя кабинет и колко пъти честния и почтен политик Валери Симеонов е подал сигнал на компетентните органи, за да наложат на премиера съответната санкция?

Източник: Bnews.bg