Украйна е страната, която САЩ и ЕС разрушиха

Украйна е страната, която САЩ и ЕС разрушиха

Украйна е държавата, която искаше да бъде инсталирана демокрацията в нея, но вместо това получи тотална финансова, икономическа и социална разруха. Украинците бяха подведени от пропагандния апарат на западните държави, че откъсвайки се от влиянието на Русия, ще ги очаква благоденствие и светло бъдеще.

Главен виновник за тази трагедия е Джордж Сорос заедно със своите си мозъчни тръстове и НПО-та, които изманипулираха мозъците на част от младите украинци и ги накараха да повярват, че демокрацията ще им донесе живот, като този в Западна Европа и САЩ. Джордж Сорос това не го и прикрива, а дори се и хвали с него. Той през 2014 година заявява по CNN: „Аз съм горд с моите фондации действащи на територията на Украйна, които помогнаха на страната да извоюва своята независимост от Русия“.

Наскоро имаше допитване сред украинците затова кой е бил най-добрият им президент за 25 години на независимост на Украйна. За най-добър президент са избрали Виктор Янукович с 32% от гласовете. На второ място са избрали Леонид Кучма с 20% от гласовете, а настоящият украински президент Петро Порошенко е само с 6%. Допитването съвсем ясно показва какви са реалните настроения в Украйна след преврата през 2014 година, който се води за „демократичен“. Украинците с носталгия си спомнят за времената на Виктор Янукович, когато в страната им е имало сигурност, стабилност и спокойствие. Да се пита някой, защо им е било на украинците да жертват всичко това за фалшивата демокрация, която налагат САЩ и ЕС.

Самият Майдан през 2014 година е включвал не повече от 40-50 000 души, което на фона на 45 милионното население на Украйна е нищо. Тълпа от платени прозападни активисти и промити мозъци от НПО-тата на Джордж Сорос, които превзеха властта и докараха на украинския народ много мъка и лишения.

Какво донесе демокрацията на Украйна?

Най-важното нещо е, че нейният народ се разедини, а народностите в Украйна заговориха за автономия или по-лошото отцепване от нейната територия. Първи го направиха в Крим, където след референдум решиха да се отцепят от Украйна и да се присъединят към Русия. Последваха ги областите Донецк и Луганск, които след референдум обявиха своята автономия, но Украйна не е призна и така се стигна до военни действия с хиляди невинни жертви. Някога развитите индустриални области на Донецк и Луганск се превърнаха в арена на кръвопролития, глад и разруха. Това е само една част, която плаща Украйна за своята си фалшива демокрация.

Украинската икономика е срината, а държавата е пред фалит с огромни дългове, които не може да погасява. Единствено е спасяват финансовите инжекции на ЕС и САЩ, които държат Украйна на командно дишане, колкото да могат да е доограбят. Все още не са напълно ограбили (приватизирали) голяма част от нейната индустрия за жълти стотинки, както правят в развиващите се държави.

Украинският народ започна да усеща каква е действителността. Фалират големи предприятия, много украинци остават без работа, а цените на хранителните продукти и лекарствата се повишават значително. Остава само преди да ги довършат да им отнемат натуралните ресурси чрез измислената приватизация и след това да им ги продават с голяма надценка.

Украйна стана жертва на имперските амбиции на САЩ и тя трябва да го осъзнае, че никакво светло бъдеще не е очаква, а само ще бъде използвана, като фронтова държава в сблъсъка между САЩ и Русия.