За 10 г. ГЕРБ промени облика на държавата. Кой каквото иска да си говори, партията е в кондиция

За десет години в управлението ГЕРБ промени облика на държавата.

Това каза председателят на Народното събрание Цвета Караянчева по време на връчване на членски карти на новоприети членове на ГЕРБ във Видин, предаде репортер на Агенция „Фокус“.

„Благодаря на всички, които са тук. Благодаря на тези, които не успяха да дойдат поради епидемично причини. Знам, че могат да бъдат много повече хора“, заяви тя. „Всички, които сме в ГЕРБ от неговото начало, тръгнахме, за да променим нещо и аз мисля, че стъпка по стъпка успяваме да го направим. Никой не може да каже, че процесът е завършен, или, че работи без грешка. Имаме грешка, имаме проблеми, които трябва да решаваме, но ги решаваме в движение, открито заставайки пред хората и казвайки какво мислим. Да, някои няма да ни харесат, някои ще бъдат недоволни, но по-добре да кажеш истината тук и сега, отколкото след два-три дена някой да я научи от някъде и тогава няма какво да обясняваш“, посочи Цвета Караянчева.

„Истината и сърцето са най-важното нещо за една партия и, ако човек работи със сърце, резултатите са налице. Партия ГЕРБ мина много препятствия през своите 12 години на развитие. За радост, нямаме спадове. За Радост продължаваме да приемаме членове на партията и това е причината да съм тук днес“, отбеляза тя и допълни, че днес се раздават картите на над двеста новоприети членове на ГЕРБ в област Видин. „Това е ценното. Кой каквото иска да си говори, партията е в кондиция. Да, от това, което се случва на площада в София, сигурно понасяме и някои негативи, но хората, които са припознали партия ГЕРБ, продължават да убеждават свои приятели, познати, които да искат и да дойдат да подадат своята молба за членство. Разбира се, някои от нас си тръгнаха. За някои тъгувахме, с някои се сбогувахме с радост. Животът продължава“, коментира Караянчева.

„Предстоят избори след няколко месеца и тогава ще видим това, което някои говорят за нас, ще се сбъдне. Аз съм убедена, че ние сме силни, сплотени, единни. Ако някой иска да си ходи, нека да си ходи. Няма смисъл човек който гледа навън, да го дърпаш да остане насила, защото има сигурно и такива. Ние никого не задържаме насила. С радост приемаме нови хора и държим на тези, които са в нашите редове. Затова ви казвам – стягайте се! Стягайте се, защото виждате, че много хора искат да влязат във властта през задния вход“, подчерта тя.

„Една традиционно червена област преди години, вече започна да приема син цвят, защото хората виждат – за десет години в управлението ГЕРБ промени облика на държавата. Сега хората живеят малко по-добре. Има работа, инфраструктура“, изтъкна председателят на народното събрание.

Източник: Епицентър.БГ