За Гергов 43 млн. има, а за малкият Росенчо от Варна събираме левчета с СМС-и за да се лекува и живее

ДИАГНОЗА на кочината!

И лечението!

Утре ще има „вот на недоверие заради здравната система“
Поредната гавра! Докато политиците си играят лицемерните игрички хора продължават да умират ежедневно заради геноцида на „системата“. Никой не иска избори, всичко е само цирк! Не забравяйте, че Буда управлява последните 10 години в различни явни и скрити коалиции включително с и ДПС и БСП. Не забравяйте, че именно по времето ба Буда 3 , Пеевски бе обяеен за „най-чистият“ в държавата! Не забравяйте, че именно по времето на Буда 2, Мая Манолова бе избрана за омбудсман, за да гаси пожари, да минипулира недоволни и протестиращи и да имитира някаква опозиционност, но винаги до границата на безопасност за властта. И така крепи правителството на Борисов.

Не забравяйте, че именно Борисов замете следите на грабежа КТБ – най-голямото престъпление на правителството „Орешарски“ на БСП и ДПС.

НЕ забравяйте, че именно Буда подари 43 милиона на Гергов!

И тези всичките сега ще решават проблемите в здравеопазването?!

Боклуци долни, тези не трябва да станат пациенти на ортопедиите и травматологиите, но за това в народеца силици не са останали.

През последните десет години са починали повече хора чакащи трансплантации, от километрите построени пътища и магистрали! На всеки километър – труп, по един убит от „сустемата“ , това е цената! Страната ни е превърната в гробище, но в офшорните сметки на дебелите текат милиарди.

Искам да ви кажа и две неща, които БОЕЦ повтаряме от доста години и за които събираме съратници.

ПЪРВО – Спрете да повтаряте и да обвинявате „системата“ , статуквото, задкулисието и тн. Тези обобщени образи само размиват отговорността и изместват фокуса от реалните виновници. Винаги има конкретен човек, който носи персонална отговорност за всяка свинщина! За това им плащаме заплатите и затова ще плащат! Казвайте имената им и ги сочете с пръст.

ВТОРО – Спрете да се заблуждавате, че „системата може да се промени“. Че с някакъв закон, или промяна на наредба може да се промени нещо. Че ако сменим този министър с друга мишка ще решим проблема. Доказано не става. Тумора не може да стане лечебна билка! Тумора трябва да се отстрани, няма друг начин. И решението е – ГРАЖДАНСКА РЕВОЛЮЦИЯ и изриване на цялото прогнило свинско блато. За това ни трябват съратници. И тогава вместо да броим жертвите на корупцуята, ще почнем да броим осъдените за корупция. Битката е тежка и кървава, ще платим и плащаме цената, но залога си заслужава. Свобифа, справедливост и нормалност.

И още нещо. Хаоса и анархията не са решение, те не дават отговори. Хаоса е хранителната среда на мафията и Буда, Пеевски, Златев, Гергов и компания сами ще се опитат да тласнат страната в хаос. За да могат, като някакви зли феникси да се преродят и отново върнат във властта чрез тъмните си ориекти, които вече са в ход. Вземем ли веднъж инициативата не трябва да я изпускаме, трябва да ринем до дъно, да следваме пътя си и да не правим компромиси. План, стратегия и ясни цели. БОЕЦ знаем точно какво правим и как да го направим. Не се борим за власта, а да отстраним мафията от власта.

Болните в България живеят с присъди и за тях пари няма. А престъпниците живеят облечени във власт и за тях милиони за охрана има! И милиарди за грабеж има, но албумин в болничните аптеки няма. За Гергов 43 милиона има, а за малкият Росенчо от Варна събираме левчета с СМС-и за да се лекува и живее. Това е „системата-убиец“ , решението вече го знаете. От нас зависи.

Лидерът на БОЕЦ Георги Борисов Георгиев, Фейсбук