За Свободата на Социалните Мрежи!

Днес, точно в 16:35 часа старият ми профил и страницата на която аз съм създател Национален Протест срещу Безобразията в България спряха да работят!

Бях учуден какво се случва и дали пак някой хакер не се опитва да пробие паролата ми, но се оказа друго. Имало е хиляди доклади срещу страницата заради три снимки свързани с катастрофата на магистрала „Тракия“ вчера.

Никога не съм очаквал, че фейсбук може да ме блокират и да отправят заплаха да изтрият страницата, понеже сме качили три снимки на български език, в които няма никаква реч на омразата или пък са нарушени някакви други техни условия.

Споменат беше един циганин на 16 години и десетте му жертви от Афганистански или Талибански произход.

Но както знаете в нашата мила родна Страна си имаме една организация наречена БХК с шеф чичко Сорос и явно хорицата се засегнаха.

Сега си мисля, защо не докладваха и снимката, в която пише, че искат да издигнат те, паметник на невинните жертви?! Е нея няма да е докладват, тя показва как мислят гадовете…

Не ме е яд, че един месец ще пиша от тук, благодарение на приятел, който ми подари този профил, яд ме е че някакви хора са се помислили за богоизбрани а други благодарение на едни финикийски знаци и майките си са готови да продадат.

Е аз съм Българин и няма да се спра заради БХК или някой друг с развинтена и изкривена фантазия. Мен не ме кефи 16 годишен мангал да вози без книжка като животни хора в микробус и се чудя, ако този микробус се беше забил с талибаните в някой автобус с невинни граждани, днес щяхме ли да говорим за Терористичен акт в България…

Господа управляващи и вие господа и госпожи от БХК, един съвет от мене колкото и да са ви мили парите, които усвоявате заради тези воини идващи от Изток, един ден ще съжалявате!

Затова се опомнете преди да е свършило за всички всичко….

Атанас Калев