Задължителна казарма ли? НЕ! Задължителен затвор трябва! За всеки продажник участвал в ограбването на страната

Задължителна казарма ли? НЕ! Задължителен затвор трябва!

За всеки продажник и мошеник участвал в управлението и ограбването на страната през последните десетилетия. България първо трябва да бъде опазена и спасена от своите управници-престъпници и после да мислим за външните ни врагове и опасности. Защото няма значение каква армия имаме, след като политиците продават националните ни интереси без войни и конфликти.

Когато ни управлява Буда, поставен в пряка зависимост от Ердоган и Путин, заради каналите на Борисов и Пеевски за контрабанда на каптагон, оръжие и цигари, то цялата държава е поставена в подчинение на Ердоган и Путин. И за това милиарди за Белене има, а пари за пенсии няма.

Армията няма никаква роля в тези процеси. Друго потвърждение на думите ми е предаването на турските власти на Абдуллах Бююк и седмината турски граждани в нарушение на всички международни конвенции за правата на човека. Просто Ердоган си ги поиска и слугата му Буда му ги даде. БОЕЦ бяхме единствената организация, която подаде сигнал във връзка със случилото се, а съседна Гърция отказа на две инстанции да върне турските граждани избягали на нейна територия.

Част от националната сигурност на страната е и съдебната система. А когато прокуратурата е пряко подчинена на мафията, а главният прокурор се среща с „оперативно интересни“ олигарси по частни офиси, то за каква сигурност и „стабилност“ говорим? Потресаваща е идеята, че нашите деца, българските младежи могат да „служат“ в армия и да влязат в пряко подчинение на министър на отбраната- агент на ДС, главнокомандващ президент – комунист и премиер – агент Буда, ушеразтривач на Тодор Живков.

След последното изречение логично се връщам на темата за затвора. Единственият вариант България да се превърне в силна, независима и правова държава е, да отстраним от властта корумпираните продажници, превърнали държавата ни в кочина. Да им потърсим отговорност за престъпленията .

Съд, затвор и конфискация на незаконно придобитото имущество. Възмездие и справедливост. Те сами няма да влязат в затворите. Сами няма да върнат откраднатото. Сами няма да се откажат от властта. Сами няма да направят каквото и да е, ако не е в техен интерес.

Ние трябва да направим това. И този дълг към родината си трябва да изпълним. БОЕЦ водим тази битка и готовите и непримиримите могат да застанат до нас.

Гражданите срещу мафията. Такава армия ни трябва и за такава война…

Георги Борисов Георгиев, Председател на УС в ГД „БОЕЦ“, Фейсбук